SYNYSTER-GATES.GP | First Hungarian Fan Page!
Fordítások

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Revolver Magazin - Interjú

   

 

A Revolver Magazinnak nemrég megadatott a lehetőség arra, hogy beszéljen M. Shadowsszal a Call of Duty: Black Ops 2 – „Carry On” írásáról és felvételéről, az új Avenged Sevenfold album munkálatairól, az Arin Ilejayjel való együttműködésről, a 2013-as év kedvenc lemezeiről, valamint a véleményét is kikérdezték Lana Del Rey „Born to Die” albumáról.

USA Today

   

 

Az USA Today közzétett egy bejegyzést, amiben M. Shadowsszal beszélt az Avenged Sevenfold bevonásáról a Call of Duty: Black Ops 2-be, a „Carry On”-ról, az A7X család közös szórakozásáról, az új album fejleményeiről, valamint bizonyítékot adott a rajongóknak pár gyanús pletykával kapcsolatban. Ezúton is szeretnénk gratulálni neki!

KERRANG! - "Bat in Black" Interjú

Háttek   

A Kerrang! magazin M. Shadowstól érdeklődött, mi hír az Avenged Sevenfold világában, felfedte a Call of Duty: Black Ops 2 „Carry On”-jának kulisszáit, az új albumról érdeklődött, és megtudta, hogy többek között a cél a fellendült pletykák szétoszlatása lesz. A „Bat in Black” cikk a magazin legújabb számában jelent meg,. Cheryl a DevilBearRocktól pedig eleget tett annak a szívességnek, hogy néhány részletet elküldjön, így megoszthatom veletek az interjú fontosabb részeit.

M. Shadows és a Sandpaper

   

A Rock. Nothing But.." nem régiben meginterjúvolta a Fozzy frontemberét, Chris Jerichot, aki beszélt egy keveset arról, hogy hogyan fűződik az új kislemez "Sandpaper" M. Shadowshoz.

 
"Sandpaper"-ben szerepel M. Shadows az Avenged Sevenfoldból. De hogyan is lett bevonva ebbe?
- Shadows és én nagyon jó barátok lettünk az elmúlt pár évben, és amikor a stúdióban voltunk, felvettük az alapokat, az introt, úgy éreztem, hogy nem tetszik ez. Úgy gondoltam, hogy ha Shadows fog énekelni, az sokkal jobban fog hangzani. Szóval, felhívtam és elkezdett belerakni pár dolgot a számba. Dolgozatt rajta egy keveset, adott néhány ötletet és pár tippet a szám elrendezésével kapcsolatban. Tehát mindent megett azért, hogy elkészüljön ez, és nem csak azt amire megkértük, hanem azt is, amit ő jónak látott. Hatalmas időt és erőfeszítést tett bele, ez nagyon jó élmény volt.

Matt McQuinn, egy Avenged Sevenfold fan halála

   

Ahogyan egyre több információt tudunk meg, a július 20án történt aurorai lövöldözés elhúnytairól, kiderült, hogy az egyik áldozat Matt McQuinn volt, aki védeni próbálta barátnőjét és testvérét, emelett nagy Avenged Sevenfold rajongó volt. A banda a következőket írta a Facebook oldalukra, az eset kapcsán:

 
"A július 20-ai lövöldözés nagyon felzaklató hatást keltett a világon, és az A7X közösség rajongói táborában is. Az egyik ádozat, Matt McQuinn, hatalmas rajongója volt a bandának. A barátnőjét és testvérét védve halt meg. A család egyik tagjaként tekintünk rá, ahogy mindannyiótokra. Részvétünk minden embernek, aki ismerte és szerette Mattet, és az összes áldozatnak, akik ebben a szörnyű tragédiában haltak meg."
 
Matt szüleinek barátai jótékonysági felhívást készítettek, hogy fedezni tudják az utolsó kiadásait: LINK
 
A CNN iReport egyik tagja, MariahLeeP ezt írta Mattről, aki egy kicsit jobban belement az áldozat banda iránti szeretetébe:
 
MariahLeeP kinyílvánítja, hogy Matt nagyon sokaknak fog hiányozni, de az emléke örökké élni fog azok által, akik ismerték és szerették őt. Amikor az író rátér a Matt iránti barátságára, rámutat arra, hogy mennyit mulattak együtt. "Ez a gyerek nagyon vidám volt. Az Avenged Sevenfold irányi szeretetünkön együtt osztoztunk, emlékszem, mikor egyik éjjel felhívott, és azt mondta, hogy a bandáról szóló dolog megy a TV-ben, és én nagyon mérges voltam rá, hogy ezért felébresztett. Ez úgy végződött, hogy egy órán keresztül beszéltünk egymással telefonon, ahogyan a banda játszik és interjút ad. Hitetetlenül szerette a bandát, az egyik számuk, a "Sieze the Day", pontosan olyan, ahogyan ő élete az életét és ahogyan meghalt.

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
Welcome

Üdvözlünk Magyarország első számú Synyster Gates-el foglalkozó oldalán. Itt mindent megtalálsz a fantasztikus gitárosról. Nem mellesleg naprakész infókat kaphattok az Avenged Sevenfold nevű bandáról, amiben Brian is játszik. Emellett sok letöltést találtok a Média menüpontban. Reméljük elnyeri az oldal a tetszésedet és rendszeres látogató leszel. Sylvie, Annie & Mark

 
Navigation

Home
 Vissza a főoldalra
Avenged Sevenfold
 Tudj meg mindent a bandáról
Synyster Gates
 Tudj meg mindent Brianről
Média
 Letöltések
More
  Michelle, Pinkly Smooth, Idézetek...
Source
  Források
Login
  Regisztrálj vagy jelentkezz be


Az oldal képi, szövegi és hangi tartalmát engedélynékül szigorúan TILOS másolni vagy lopni! 

Mit gondolsz az oldalról? Írd le ITT!

  

 
Koncert Info

Jegy rendelés:
eventim.hu

Ennyi van hátra a bécsi koncertig:

 
Album Project


Album Cím:
Hail To The King
Megjelenés: 2013. 08. 27.
 

 
Chat
 
 
 
 
 
Petition

Írd alá ezt a petíciót, hát ha elérünk vele valamit és lesz koncert Magyarországon.

>>> KLIKK IDE <<<

 
Subscribe
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Tour Dates

2013:

Július:
16. - La Crosse, WI - elmaradt
17. - Oshkosh, WI - képek - setlist
19. - Mt. Pleasant, MI - videosetlist

Augusztus:
10. - Montreal, Canada
11. - Bethlehem, PA
26. - Los Angeles, CA
30. - Albuquerque, NM

Szeptember:
1-2. - Englewood, CO
6. - Quincy, WA
7. - Ridgefield, WA
13. - Phoenix, AZ
14. - Chula Vista, CA
15. - Sacramento, CA
22. - Rio de Janeiro, Brasil

Október:
3. - Chicago, IL
5. - Indianapolis, IN
6. - Cincinnati, OH
8. - Baltimore, MD
9. - Boston, MA
12. - Bloomington, IL
13. - Detroit, MI
15. - Atlanta, GA
16. - Orlando, FL
18. - Houston, TX
19. - Dallas, TX
20. - San Antonio, TX
22. - Omaha, NE
23. - Oklahoma City, OK
26. - Las Vegas, NV

November:
8. - Stockholm
9. - Oslo
11. - Copenhagen
12. - Hamburg
14. - Munich
15. - Frankfurt
17. - Bochum
19. - Amsterdam
20. - Paris
22. - Vienna
23. - Milan
25. - Barcalona, Spain
26. - Madrid, Spain
27. - Lisbon
30. - Manchester

December:
1. - London
3. - Dublin
4. - Belfast
5. - Birmingham

 
Support

Ide csak olyan oldalak kerülnek ki akiket rendszeresen
látogatok vagy a kedvenc bandáimmal foglalkozik!
 

 


Ú

 

 

 
Visiting Them!
 

ITT jelentkezz cserének!

 
WEBSHOP

 
The Site

Szerkesztők: Sylvie, Annie, Mark, Háttek
Nyitás: 2012. 03. 30.
Téma: Synyster Gates & A7X
Design: Annie (2013.01.14.)
Ajánlott böngésző: Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Tárhely: GPortal.hu
Email: synyster-gates.gportal.hu@freemail.hu


Legforgalmasabb nap:

 

 

 

 
DeathBats
Indulás: 2011-06-13
 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu