SYNYSTER-GATES.GP | First Hungarian Fan Page!
Avenged Sevenfold

Az Avenged Sevenfold egy amerikai hard rock zenekar. 1999-ben alakult Huntington Beachen, Kaliforniában. 2005-ben megjelent City of Evil című albumukkal átütő sikert ért el. A zenekar az Avenged Sevenfold című albumukkal folytatta a sikerszériát, olyan kislemezekkel, mint a "Critical Acclaim", az "Almost Easy", az "Afterlife", a "Scream", és a "Dear God".

Első két albumukon (Sounding the Seventh Trumpet, Waking the Fallen még egy erőteljes metalcore-os hangzással bukkantak fel, majd a későbbiekben változtatva ezen a zenei stíluson sokkal hard rock-osabban közelítették meg a City of Evil névre keresztelt harmadik nagylemezüket. Sikerült elismertetniük magukat, jó hírnévre és sikerre tettek szert világszinten, ezek közül a legjelentősebb, hogy az egyik vezető együttes lett az amerikai heavy metal új hullámában és az Ultimate Guitar's Top Ten Bands of the Decade második helyére választották őket. A 2009-es év végén sajnálatos módon az együttes dobosa James „The Rev” Sullivan halála sújtotta őket.

Történet

Kezdetek (1999-2004)

1999-ben alakultak a Kaliforniai Huntigton Beach-en, az eredeti tagokkal: M. Shadows, Zacky Vengeance, The Rev és Matt Wendt. M Shadows találta ki a nevüket, ami egy bibliai történetre, Káin és Ábelre utal, habár nem tartoznak éppen a vallásos bandák körébe. Minden tag álnevet használ, amelyeket általában már középiskolás koruk óta viselnek. Mielőtt megjelent volna első albumuk, kiadtak két demót 1999-ben és 2000-ben. Debütáló albumukat a Sounding the Seventh Trumpet 18 évesen középiskolásként jelentették meg, eredetileg a Good Life kiadó segítségével 2001-ben. Miután 1999-be az akkor még csak 18 éves, szólógitáros Synyster Gates csatlakozott hozzájuk segítségével kezdetben bevezető számukat a To End the Rapture-t majd pedig az egész albumot újra felvették és kiadták a Hopless kiadó segítségével 2002-ben.

A csapat kezdetben olyan elismert előadókkal játszott együtt a Take Action turnén, mint a Mushroomhead és a Shadow Fall. A Waking the Fallen című albumuknál a basszer szerepében, Johnny Christ debütált, amely 2003 augusztusában került piacra a Hopless kiadó által. Olyan híres magazinok, mint a Billboard és a The Boston Globe is elismerte őket, valamint fellépőként is megjelentek a Vans Warped Tour-on. (zene és extrém sport fesztivál) 2004-ben a újra felléptek a Vans Warped Tour-on, ahol rögzítették Unholy Confessions című számukhoz a videó amely megjelent. az MTV2 Headbanger’s Ball műsorában. Nem sokkal a Waking the Fallen kiadása után, elhagyták a Hopeless kiadót és a Warner Bros kiadónál folytatták tovább.

City of Evil (2005—2007)

A City of Evil az együttes harmadik nagylemeze amely jelentős sikerrel debütált 2005 június 7-én. Megjelenése után rögtön a 30. helyet szerezte meg a Billboard 200-as listáján és már az első héten több, mint 30.000 eladott példánnyal büszkélkedhettek. Előző albumaikra jellemző volt, hogy eposzokat használtak fel, klasszikus metal hangzással, amely leginkább a metalcore műfaját váltotta. Az album egyik jelentősége, hogy hiányoznak belőle a kiabálások és a morgó vokálok. M. Shadows egy neves énektanárral Ron Anderson-nal dolgozott együtt - aki segítséget nyújtott többek között Axl Rose-nak, valamint Chris Cornell-nek - hónapokkal azelőtt, hogy az album kiadásra került és sikerült elérniük, hogy a hangja elérje ezt a mostani meghatározott hangszínt.

Miután 2006-ban felléptek az Ozzfest-en, az Avenged Sevenfold emlékezetes győzelmet aratott az R&B énekesek Rihanna and Chris Brown, Panic! at the Disco, Angels and Airwaves and James Blunt felett, amikor az MTV Video Music Awards-on megnyerte a Legjobb Előadónak járó díjat, amelyet a Félelem és rettegés Las Vegas-ban című nagy sikerű amerikai film inspirálása nyomán megírt, Bat Country-nak köszönhet.

Visszatérve a Wans Warped Tour-ról, folytatták saját "Cities of Evil" főcímet megkapó turnéjukat. Emellett, a vezető kislemezük a Bat Country elérte a 2. helyet a Billboard's Mainstream Rock Charts-on, a 6. helyet a Billboard's Modern Rock Charts-on, videoklipjük pedig 1. helyezést ért el az MTV's Total Request Live-n. Ezt a sikert nagyban elősegítette, hogy az album rendkívül jól fogyott és a Sevenfold első aranylemezévé vált. 2009 augusztusában, még az egyik legnívósabb "kitüntetést" a platina lemezt s átvehették.

Avenged Sevenfold (2007-2008)

Az Avenged Sevenfold egyik legmeghatározóbb sikerének könyvelhette el, hogy a 2006-os Ozzfest-en nagy színpadosok lettek, olyan más jól ismert hard rock és hevy metal előadók mellett, mind a DragonForce, Lacuna Coil, Hatebreed, Disturbed és a System of a Down. Még ebben az évben fejezték be világ-körüli turnéjukat, amelynek helyszínei voltak: USA, Egyesült Királyság, Japán, Ausztrália és Új Zéland. Nemsokkal azután, hogy megkezdték a City of Evil 16 hónapos népszerűsítő turnéját, a csapat bejelentette, hogy törlik a 2006-os turné állomásait és inkább új album felvételére koncentrálnak. M. Shadows elmondta, hogy a negyedik stúdió album - amely a csapat saját nevét viseli illetve saját kiadású - nem lesz "City of Evil 2. Rész" vagy "Waking the Fallen 2. Rész", viszont magába foglal egy új erőteljesebb hangzást. A két korábbi album között a rajongók száma jelentősen megemelkedett, az együttes pedig 2007. július 17-én kiadta első koncert DVD-jét All Excess címmel, amely 1. helyen debütált az USA-ban. A DVD-n megtalálhatóak élő koncertek és backstage felvételek amelyek átfogják az együttes 8 éves karrierjét. A két album sikere után, 2007 októberében megjelent a Strung Out on Avenged Sevenfold: Bat Wings and Broken Strings and Strung Out on Avenged Sevenfold: The String Tribute.

A csapat negyedik albuma 2007 október 30-án jelent meg és rögtön a 4. helyen debütált a Billboard 200-as kistáján több mint 90.000 eladott lemezzel. Két kislemezüket, a "Critical Acclaim" és az "Almost Easy" már az album debütálása előtt megismerhette a közönség. 2007-decemberében elkészítették animációs videójukat a A Little Piece of Heaven-höz. Annak következtében, hogy a dal vitatott témákat feszeget (nekrofilia), a Warner Brothers kizárólag MVI felhasználóknak engedte megnézni interneten. A harmadik kislemezt az Aftrelife-ot a videóval együtt 2008 januárjában jelentették meg. A negyedik kislemez a Dear God, 2008 szeptember 30-án jelent meg. Saját nevüket viselő albumukból több, mint 500.000 példány kelt el és megnyerte az év albuma díjat a Kerrang! díjátadón.

Live in the LBC & Diamonds in the Rough (2008—2009)

A Sevenfold 2008-as turnéja a Taste of Chaos nevet viseli, amelyhez csatlakozott többek között az Atreyu, a Bullet for My Valentine, a Blessthefall és a Idiot Pilot. Jelentős anyagot használtak fel az utolsó fellépésükből amely Long Beachen volt és a Live in the LBC & Diamonds in the Rough néven vált ismerté. A dupla lemezes kiadás egy CD-ből és egy koncert DVD-ből épül fel amely 2008. szeptember 16-án került kiadásra. Felvételre került néhány feldolgozás is, úgymint Pantera - Walk, Iron Maiden - Flash of the Blade és Black Sabbath - Paranoid. (az első kettő került fel ténylegesen a Live in the LBC & Diamonds in the Rough-ra). Kiadásra került egy Gitározást Oktató DVD, amely 5 dal gitárszólóját és riffelését tartalmazza: Afterlife, Almost Easy, Bat Country, Beast and the Harlot and Trashed And Scattered. Bár a Leeds and Reading-re minden jegy elkelt, az együttes kénytelen volt az előre megbeszélt koncertet törölni, M. Shadows hosszan tartó hangszálproblémái miatt. Néhány nappal később a csapat bejelentette, hogy kénytelen törölni a szeptemberi koncerteket, a turné szeptember 15-én folytatódott tovább.

Nightmare (2009-2010)

2009 januárjában M. Shadows megerősítette, hogy készül a soron következő albumuk, valamint, hogy 2009. május 16-17-én részt vesznek a Rock on the Range-n. Április 16-án a közönség egy új változatban ismerhette meg a Guns N' Roses It's so easy című számát, a Sevenfoldnak és Slash-nek köszönhetően, Los Angeles-ben a Nokia Színházban. M. Shadows közre is működött Slash debütáló albumán a Nothing to Say-ben.

M. Shadows és a csapat valamennyi tagjának elmondása alapján, az új album hasonlítani fog, az előző Avenged Sevenfold című nagylemezükre. Terveik alapján 2009 júniusában kezdtek neki a dalszöveg írásnak a felvételekre pedig 2009 októberében kerülne sor. M. Shadows a Loveline-nak adott interjúban elmondta, hogy az új album sokkal "rock orientáltabb" lesz valamint, több klasszikus metált fog tartalmazni, az előző saját-neves nagylemez sikerei után. Azt is hozzátette, hogy jellegzetes progresszív elemeket is tartalmaz majd, hosszabb dalokat és hogy " Ez lesz minden idők legnagyobb Avenged Sevenfold album".

2009. július 25-én az internetes oldalukon illetve myspace-s oldalunk közzétették, hogy M. Shadows nekifogott a következő album munkálatainak, de még csak "ide-oda repkednek" a gondolataik. Még ugyanaznap a újabb hírrel lehetett találkozni, miszerint a Walking Fallen aranylemez lett.

Egy másik interjúban M. Shadows azt nyilatkozta, hogy azután, hogy véget ér utolsó fellépésük a Sonisphere Fesztiválon augusztus 2-án, stúdióba vonulnak a rögzítik új albumukat, mint ahogy már elmondta az előző mintájára.

2009. november 5-én Zacky Vengeance üzenetet írt hivatalos oldalukra, miszerint visszatértek a turnéjukról, és haladéktalanul munkába állnak. "Folytatjuk a dalok végső formába öntését, egészen addig amíg minden egyes hangjegy nem tesz eleget az elvárásainknak. Már a végső stádiumban vagyunk, a produkciós team, a stúdió és a technikusok is rengeteget segítséget nyújtottak, egészen addig fogjuk minden napunkat és éjszakánkat a stúdióban tölteni, míg el nem készül. Ez az album minden bizonnyal egy nagyon sötét utazásra fog elvinni...

2009. december 24-én bejelentették, hogy az Avenged Sevenfold megszerezte a második helyet az Ultimate Guitar's Top Ten Bands of the Decade-en, az első helyezett Metallica után.

2009. december 31-én a Kerrang! magazinban olvasható volt egy interjú M. Shadows-al, aki a soron következő nagylemezről mesélt:

Ez egy sötét album. A zene érzelmes. A célunk az, hogy minden dal emlékezetessé tegyünk, szeretnénk ezeket feleleveníteni, mind élőben, mind pedig otthon. Nagy rock balladák lesznek, vicces dolgokkal, mint a zongora, énekkórus, a zenekar és mindenféle várt vizuális effekt, néhány kis különbséggel, jellemző lesz rá egy szomorkás vibráló hangulat is. Líraiság is egy jellemzője lesz, minden olyan dolog inspirálóként hatott rám, amelyet a gyerekek manapság magukkal hoznak az iskolából, környezetből, vallásból, háború és magatartási formák a kormánnyal szemben. Ez mind közrejátszik abban, hogy a gyerekek érzelmileg eltávolodtak a mostani, igazi világtól.

M. Shadows

Április 17-én Zacky Vengeance egy rövid üzenetet küldött a hivatalos Avenged Sevenfold üzenőfalára: " A dalok készen vannak. Nincs rá szó, hogy mit érzel az album hallgatása közben, egészen addig amíg nem vezetsz haza egyedül hajnali 4 órakor."

További események

Az A7X 2007-ben befejezte világkörüli turnéját, koncerteztek az Egyesült Államokban, Európában, Japánban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. Miután lemondták a 2006-os Fall and Winter turnét, bejelentették, hogy már tervezik a negyedik albumukat, mely egy saját produkciós anyag lesz. M. Shadows kijelentette, hogy az új album nem egy második City of Evil vagy egy második Waking The Fallen lesz, hanem egy igazi meglepetés, ami vonzani fogja mindkét album rajongóit. A 2007-es koncertkörútjuk Ázsiában kezdődött, olyan állomásokkal, mint Indonézia, Szingapúr és Japán. A rajongókat nem hagyták cserben az új album megérkezéséig, kiadták első DVD-jüket, az All Excess-t 2007. július 17-én. Az All Excess-ben végignézhetünk egy dokumentumfilmet, egy koncertfelvételt, és egészen 1999-ig visszamenőleg tartalmazza a csapat videoklipjeit, ráadásképpen pedig a "Seize The Day” videó készítéséről készült kisfilmet. A DVD első helyezést ért el az USA-ban.

Az Avenged Sevenfold című album 2007. október 30-án jelent meg. Azonnali sikerként negyedik helyen debütált a Billboard 200-as listáján, hozzávetőlegesen 94 000-es eladási példánnyal. Két maxi, a "Critical Acclaim" és az "Almost Easy" a videoklipjével együtt az albumot megelőzően jelent meg. A "Little Piece of Heaven" című dalhoz egy animált videó is készül, amit az MVI tartalmaz. De a dal tartalma miatt (nekrofília) a Warner Bros. Records a regisztrált MVI felhasználók körében 18-as korhatárkörbe sorolta 2007. decemberében. A harmadik maxi, az "Afterlife" és a videoklipje 2008. januárjában jelent meg. Az Avenged Sevenfold megerősítette, hogy a következő maxijuk a country-rock stílusú dal, a "Dear God" lesz.

Jelenleg a Taste of Chaos névvel fémjelzett turnésorozaton vesznek részt, olyan fellépők mellett, mint Atreyu, Bullet for My Valentie, Blessthefall és az Idiot Pilot. A turnén felvettek egy koncert DVD-t, amin extraként szintén rajta lesz hét eddig ismeretlen új dal. A gitáros, Zacky Vengeance megerősítette egy interjúban, hogy a csapat korábban stúdióba vonult, hogy felvegyen két új feldolgozást a rock legenda Iron Maiden-től és a Black Sabbath-tól. 2008 július 16-án, a Kerrang! magazin megjelentetett egy ingyen CD-t, "Maiden Heaven" címmel, mely egy tiszteletadás az Iron Maiden felé és az Avenged Sevenfold is közreműködik a "Flash of the Blade" című felvételen.

A Maiden messze a legjobb élőben játszó zenekar és a zenéjük kortalan. Emellett lehetőséget is ad arra, hogy bemutassuk ezt a nagyszerű dalt a fiatalabb rajongóinknak, akik talán nincsenek kapcsolatban az Iron Maiden zenéjével.

M. Shadows

2008. július 24-én bejelentették, hogy a soron következő DVD-jük, a Live In LBC & Diamonds In The Rough szeptember 16-án jelent meg.

2009. december 28-án holtan találták otthonában The Rev dobost. Az új albumot a Dream Theater dobosával, Mike Portnoy-jal fejezték be, és a 2010-es turné ciklusokon is ő játszott az együttessel. 2011. január 20-án jelentették be, hogy a Confide korábbi dobosa, Arin Ilejay veszi át Mike helyét. Az, hogy állandó tag lesz-e Arin, azon is fog múlni, mennyire kerülnek összhangba zeneszerzés terén.

Deathbat

A csapat logója a Deathbat, egy szárnyas koponya, melyet Mika Monahue tervezett. Megjelenik az összes albumborítón a "Warmness on the Soul" óta, a "Bat Country"-n át a "Critical Acclaim"-ig.

A csapat neve és a dalszövegek összetétele

Az Avenged Sevenfold név utalás a Teremtés könyvére a Bibliából, ahol Káin arra lett ítélve, hogy száműzetésben éljen, amiért meggyilkolta a testvérét. Az Úr jelet tett rá, senki nem ölheti meg bűnei miatt; aki pedig dacolni mer ezzel, az "hétszeresen lakol bűneiért" ("The Lord said to him, therefore whoever slayeth Cain, vengeance shall be taken upon him sevenfold" Genesis - 4:15). A "Chapter Four" című Avenged Sevenfold szám a Teremtés Könyvének negyedik részére utal, ebben is megjelenik Káin és Ábel története. Az Avenged Sevenfold rövidítése, az "A7X", Zacky Vengeance-től származik, és szintén kapcsolódik a "Chapter Four" című dalhoz. A rövidítés "A" mint "Avenged", vagyis megbosszult, "7", vagyis "seven" és "X" a "fold", az angol "folding" - többszörözni - szóból tevődik össze. A "Beast and The Harlot" története ered még a Bibliából, a Jelenések Könyvéből, csak ez egy személyen keresztül utal Babilon, a világbirodalom és a hamis hit központjának bűnhődésére. A következő bibliai hivatkozás a "The Wicked End"-ben fordul elő. A dalban többször elhangzik: "fogd az almát, élvezz minden falatot, de mélyen belül tudod, hogy Ádámnak volt igaza", arra utalva, mikor Ádám megkóstolja a Tiltott Gyümölcsöt. Bár a banda neve és a tagok színpadi nevei is a valláshoz kapcsolódnak, Shadows kijelentette egy interjúban, hogy az Avenged Sevenfold nem egy vallásos zenekar.

Bárki, aki olvassa a szövegeinket és tényleg tud mindent rólunk, az tudja, hogy nem támogatjuk egyiket sem. Ez az, amit szeretek ebben a zenekarban, hogy sose állunk igazán egy oldalon, akár politikailag, akár vallásilag. Mi csak a zenéért vagyunk, hogy szórakoztassunk, és talán gondolatot ébresszünk egy dolog mindkét oldalán, de nem esünk neki mások torkának. Úgy gondolom, túl sok zenekar teszi ezt manapság.

M. Shadows

A csapatnak van pár némiképp politikai témájú dala, mint a "Critical Acclaim és a "Blinded in Chains”.

Műfaj

Az Avenged Sevenfold anyaga keresztülhág több műfajt, gyakran elhagyja a hagyományos műfaji kereteket (különösen a legutolsó albumukon). Például a Sounding the Seventh Trumpet majdnem teljesen metalcore vagy post-hardcore hangzású, mégis észrevehető több eltérés is, leginkább a "Streets" című számban, mely inkább punk-os, és a "Warmness on the Soul"-ban, ami leginkább a zongorára épült és leginkább a soft-rock stílusba lehet besorolni. Az Avenged Sevenfold mégkevésbé sorolható bele konkrét zenei irányzatba. A "Dear God" leginkább country stílusú, a "Little Piece of Heaven"- ben pedig a jelentős szerepet kapnak a Broadway-show elemek, a rézfúvósok és a szimfonikus zenekar pedig átveszi a vezető szerepet a gitártól. A zenéjük jelentősen megváltozott az első albumuk óta, ami eléggé "nehezen emészthető" volt, ennek ellenére máig a hard rock típusú bandákhoz tartoznak.

Tagjai

Jelenlegi tagok

 • M. Shadows - ének, zongora (1999–től napjainkig)

 • Synyster Gates - szólógitár, billentyű, háttérvokál (1999–től napjainkig)

 • Zacky Vengeance - ritmusggitár, akusztikus gitár, háttérvokál (1999–től napjainkig)

 • Johnny Christ - basszusgitár, háttérvokál (2002–től napjainkig)

 • Arin Ilejay - dob (2011–től napjainkig)

Korábbi tagok

 • Justin Meacham - basszusgitár (1999–2001)

 • Daemon Ash - basszusgitár (2001–2002)

 • The Rev - dob, percussion, háttérvokál (1999–2009)

Vendégzenészek

 • Mike Portnoy - dob, percussion, (2010–2011) - a Nightmare albumon és turnén

Kiadványok

Studióalbumok:

 • 2001: Sounding The Seventh Trumpet (2002-ben újra kiadták)

 • 2003: Waking The Fallen

 • 2005: City of Evil (platinalemez)

 • 2007: Avenged Sevenfold (aranylemez)

 • 2010: Nightmare

DVD-k:

 • 2007: All Excess

 • 2008: Diamonds in the Rough

 • 2008: Live in the LBC

Maxik:

 • 2001: "Warmness on the Soul"

 • 2004: "Unholy Confessions"

 • 2005: "Burn It Down"

 • 2005: "Bat Country"

 • 2006: "Beast and the Harlot"

 • 2006: "Seize the Day"

 • 2007: "Critical Acclaim"

 • 2007: "Almost Easy"

 • 2008: "Afterlife"

 • 2008: "Dear God"

 • 2008: "Scream"

 • 2010: "Welcome to the Family"

Demofelvételek, EP-k:

 • 1999-es demo

 • 2000-es demo

 • 2001: Warmness on the Soul

 • 2009: Nightmare (Single)

Vendégszereplések:

 • 2002 - Bleeding Through

 • 2006 - Korn

 • 2007 - Good Charlotte

 • 2007 - Cowboy Troy

 • 2008 - Burn Halo

 • 2008 - 'Maiden Heaven; Tribute to Iron Maiden' Kerrang! Presents

 

Forrás: wikipedia.org

Vissza a Főoldalra>>>

 
Welcome

Üdvözlünk Magyarország első számú Synyster Gates-el foglalkozó oldalán. Itt mindent megtalálsz a fantasztikus gitárosról. Nem mellesleg naprakész infókat kaphattok az Avenged Sevenfold nevű bandáról, amiben Brian is játszik. Emellett sok letöltést találtok a Média menüpontban. Reméljük elnyeri az oldal a tetszésedet és rendszeres látogató leszel. Sylvie, Annie & Mark

 
Navigation

Home
 Vissza a főoldalra
Avenged Sevenfold
 Tudj meg mindent a bandáról
Synyster Gates
 Tudj meg mindent Brianről
Média
 Letöltések
More
  Michelle, Pinkly Smooth, Idézetek...
Source
  Források
Login
  Regisztrálj vagy jelentkezz be


Az oldal képi, szövegi és hangi tartalmát engedélynékül szigorúan TILOS másolni vagy lopni! 

Mit gondolsz az oldalról? Írd le ITT!

  

 
Koncert Info

Jegy rendelés:
eventim.hu

Ennyi van hátra a bécsi koncertig:

 
Album Project


Album Cím:
Hail To The King
Megjelenés: 2013. 08. 27.
 

 
Chat
 
 
 
 
 
Petition

Írd alá ezt a petíciót, hát ha elérünk vele valamit és lesz koncert Magyarországon.

>>> KLIKK IDE <<<

 
Subscribe
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Tour Dates

2013:

Július:
16. - La Crosse, WI - elmaradt
17. - Oshkosh, WI - képek - setlist
19. - Mt. Pleasant, MI - videosetlist

Augusztus:
10. - Montreal, Canada
11. - Bethlehem, PA
26. - Los Angeles, CA
30. - Albuquerque, NM

Szeptember:
1-2. - Englewood, CO
6. - Quincy, WA
7. - Ridgefield, WA
13. - Phoenix, AZ
14. - Chula Vista, CA
15. - Sacramento, CA
22. - Rio de Janeiro, Brasil

Október:
3. - Chicago, IL
5. - Indianapolis, IN
6. - Cincinnati, OH
8. - Baltimore, MD
9. - Boston, MA
12. - Bloomington, IL
13. - Detroit, MI
15. - Atlanta, GA
16. - Orlando, FL
18. - Houston, TX
19. - Dallas, TX
20. - San Antonio, TX
22. - Omaha, NE
23. - Oklahoma City, OK
26. - Las Vegas, NV

November:
8. - Stockholm
9. - Oslo
11. - Copenhagen
12. - Hamburg
14. - Munich
15. - Frankfurt
17. - Bochum
19. - Amsterdam
20. - Paris
22. - Vienna
23. - Milan
25. - Barcalona, Spain
26. - Madrid, Spain
27. - Lisbon
30. - Manchester

December:
1. - London
3. - Dublin
4. - Belfast
5. - Birmingham

 
Support

Ide csak olyan oldalak kerülnek ki akiket rendszeresen
látogatok vagy a kedvenc bandáimmal foglalkozik!
 

 


Ú

 

 

 
Visiting Them!
 

ITT jelentkezz cserének!

 
WEBSHOP

 
The Site

Szerkesztők: Sylvie, Annie, Mark, Háttek
Nyitás: 2012. 03. 30.
Téma: Synyster Gates & A7X
Design: Annie (2013.01.14.)
Ajánlott böngésző: Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari
Tárhely: GPortal.hu
Email: synyster-gates.gportal.hu@freemail.hu


Legforgalmasabb nap:

 

 

 

 
DeathBats
Indulás: 2011-06-13
 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!